Pošlete s námi děti na lyže

2.1.2020, Kopírovat odkaz na tuto stránku


Víkend od pátku 31. ledna do 2. února 2020 strávíme s dětmi z dětských domovů lyžováním v Krkonoších. Volná místa na tuto akci nabízíme i dětem z rodin.

Petr - titulek
Pro zájemce o účast na akci přinášíme základní informace:

PořádáOpři se, z. s., Dobrodějky, z. s.
Hlavní vedoucí za Opři se: Petr Matyáš.
Kontaktní údaje: 777 028 987, petr.matyas@oprise.cz.
Cena: 2.200 Kč (doprava, ubytování, strava, instruktor, doprovod) + vleky (orientační cenu včas upřesníme).
Odjezd: pátek 31. ledna okolo deváté hodiny, bude upřesněno zájemcům individuálně.
Návrat: neděle 2. února okolo šesté hodiny večer, opět bude upřesněno.
Doprava:  bude zajištěna mikrobusy. 
Ubytování: chata Vejpálka, Stromkovice.
Stravování: zajištěno vlastními silami. Páteční oběd bude zajištěn formou rychlého občerstvení (párky, sekaná), večeře již bude plnohodnotná. Končit budeme teplým nedělním obědem a studenou svačinou na cestu.
Lyžování: zaměříme se na sjezdové lyžování. Na lyžích strávíme páteční večer (noční lyžování), celou sobotu a nedělní dopoledne. Lyžovat budeme na sjezdovce ve Vysokém nad Jizerou. Zkušenější lyžaře můžeme na přání vzít v sobotu na celý den do některého z větších krkonošských středisek (dojezdová vzdálenost cca 20 km).
Půjčování lyží: Pokud Vaše děti nemají vlastní lyže, jsme schopni na místě zajistit jejich zapůjčení. Půjčovné však není v ceně.
Co s sebou: lyže (pokud máte vlastní), vhodné oblečení na lyže, vhodné oblečení do chaty, přezůvky, vhodnou obuv na případnou procházku, hudební nástroj, malé kapesné (v ceně je vše včetně permanentek na vlek, navíc ve Stromkovicích není moc kde peníze utratit, proto stačí opravdu peníze na pamlsky či suvenýry).