Pošlete s námi děti na lyže

19.1.2017, Kopírovat odkaz na tuto stránku


Víkend 3.-5. února 2017 strávíme s dětmi z dětských domovů lyžováním v Krkonoších. Volná místa na tuto akci nabízíme i dětem z rodin. Cena 2900 Kč obsahuje dopravu, stravu, ubytování i veškeré permanentky.

Petr - titulek
Pro zájemce o účast na akci přinášíme základní informace:

Hlavní vedoucí: Petr Matyáš
Kontaktní údaje: 777 028 987, petr.matyas@oprise.cz
Odjezd: pátek 3. února okolo deváté hodiny, bude upřesněno zájemcům individuálně 
Návrat: neděle 5. února okolo šesté hodiny večer, opět bude upřesněno.
Doprava:  bude zajištěna zapůjčeným mikrobusem, vozy dobrovolníků a vlakem do Trutnova s dostatečným doprovodem. Zavazadla odvezeme po vlastní ose, nebude třeba je vozit vlakem. Z Trutnova pak zajistíme dopravu až do Albeřic.
Ubytování: chata Medika, Horní Albeřice.
Stravování: zajištěno vlastními silami. Páteční oběd bude zajištěn formou studené svačiny, prvním teplým jídlem bude páteční večeře. Končit budeme teplým nedělním obědem a studenou svačinou na cestu.
Lyžování: zaměříme se na sjezdové lyžování. Na lyžích strávíme páteční odpoledne, celou sobotu a nedělní dopoledne. Lyžovat budeme na sjezdovce přímo v Horních Albeřicích, asi 200 m od chaty. Zkušenější lyžaře vezmeme v sobotu na celý den do některého z větších krkonošských středisek (dojezdová vzdálenost cca 10 km).
Půjčování lyží: Pokud Vaše děti nemají vlastní lyže, jsme schopni na místě zajistit jejich zapůjčení. Půjčovné však není v ceně.
Co s sebou: lyže (pokud máte vlastní), vhodné oblečení na lyže, vhodné oblečení do chaty, přezůvky, vhodnou obuv na případnou procházku (Albeřické údolí k procházkám přímo vybízí), hudební nástroj, malé kapesné (v ceně je vše včetně permanentek na vlek, navíc v Albeřicích není moc kde peníze utratit, proto stačí opravdu peníze na pamlsky či suvenýry).