Spolupráce s firmou Mazars

26.8.2015, Kopírovat odkaz na tuto stránku


Spolupráce s firmou Mazars, což je francouzská poradenská společnost s mezinárodní působností, se rozjíždí na plné obrátky. Firmě Mazars za podporu velice děkujeme.

Petr - titulek
S firmou Mazars jsme zahájili spolupráci hned v druhém roce naší existence, a to díky naší místopředsedkyni Míše Orlíkové, která ve společnosti pracuje. V té době nám společnost začala vést účetnictví, které nám vede dodnes, a to zdarma.

V průběhu měsíce června dostali dva strašečtí chlapci příležitost zkusit si,jak to chodí v nadnárodní společnosti. Vojta Kulina ve společnosti Mazars absolvoval svou praxi potřebnou pro studium a Karel Poncet zde byl na brigádě. Oba dva odvedli skvělou práci. 

Hanka z Dětského domova v Krnsku, která na začátku léta získala titul inženýrky, pak dostala nabídku hlavního pracovního poměru ve společnosti Mazars a v pondělí 17. srpna 2015 nastoupila jako mzdová účetní. Na této pracovní pozici je velice spokojená, tak jí držme palce, ať ji práce baví i nadále.

A protože spolupráce dvou subjektů musí být vždy výhodná pro oba, i my se snažíme této firmě alespoň trošku pomoci. O loňských Vánocích, kdy společnost organizovala besídku pro děti zaměstnanců, přijali roli čerta a anděla již zmiňovaný Vojta a dále Mája, oba z Dětského domova v Novém Strašecí.

Podpory společnosti Mazars si velice vážíme a velice za ni děkujeme.