Soutěž s Providentem jsme vyhráli

2.1.2013, Kopírovat odkaz na tuto stránku


Jak jsme Vás již informovali, účastnili jsme se prosincové soutěže o finance na organizaci akce. Do soutěže jsme přihlásili výlet s dětmi z dětských domovů na lyže. V této soutěži jsme nakonec zvítězili.

Petr - titulek
V úvodu soutěže jsme na podporu hlasování založili událost na Facebooku, kam se lidé začali přihlašovat po desítkách. Kromě našich dlouhodobých fanoušků nám velice vydatně v hlasování pomohli studenti Fakulty informačních technologií ČVUT v Praze.

Netrvalo tedy dlouho a ocitli jsme se na průběžném prvním místě. Po pár dnech našeho vedení se však začaly dít zajímavé věci. Ze zadních řad na nás dotíraly dvě akce - procházka spojená s krmením labutí a benefiční koncert pro děti z dětských domovů a ústavů sociální péče. A brzy nás také obě akce předehnaly. Na konci soutěže jsme skončili na třetím místě.

To jsme však ještě netušili, že toto pořadí není konečné. Zaměstnanci organizátora soutěže - občanského sdružení Plán B - hlasy překontrolovali a podezřelé odstranili. Protože jsme však o spravedlivosti soutěže lehce pochybovali, přidali jsme cca 50 hlasů z jasně fingovaných adres hlas0XX@oprise.cz. Fakt, že tyto hlasy byly odstraněny, obnovil naši důvěru ve férovost soutěže. Za to organizátorům děkujeme.

Nyní tedy můžeme s dětmi vyrazit na hory. Nejprve pojedeme na celodenní lyžovačku s dětmi ze Strašecí. Následně vyvezeme na lyže i pyšelské. Nymburští zkrátka nepřijdou, neboť ti budou na horách trávit jarní prázdniny. Jistě se tam za nimi vydáme.

Moc děkujeme za podporu všem, kdo pro nás hlasovali. Velice si Vaší podpory vážíme.