Schůzka s vedením nymburského domova

11.9.2012, Kopírovat odkaz na tuto stránku


Dnes proběhla schůzka zástupců Opři se a dětského domova v Nymburce ohledně podzimních akcí. Byl domluven výlet do Kutné Hory na 23. září. Dále se domluvil výlet na motokáry a víkendový turisticky zaměřený pobyt. Jejich termíny upřesníme později.

Petr - titulek
Naše sdružení reprezentoval předseda Petr Matyáš, dětský domov pak hlavní vychovatelka paní Jana Hlaváčová a paní ředitelka Radka Klímová. Paní Hlaváčová je ve funkci od letošního 1. září, takže kromě naplánování akcí bylo cílem vzájemné seznámení.

Zatím se naplánovaly tři akce - výlet do Kutné Hory s návštěvou výstavy Europa Jagellonica, který proběhne v neděli 23. září. Pojede se vlakem. Přesné časy ještě budou upřesněny na základě zjištěných detailů o výstavě.

Dále jsme dětskému domovu nabídli výlet do Letňan na motokáry. U této akce ještě nebyl přesný termín dohodnut, pouze to, že akce proběhne v říjnu. Tuto akci nabídneme též strašeckým, se kterými budeme termín koordinovat.

Dále jsme se shodli na zájmu uspořádat na podzim turisticky zaměřenou víkendovku. Ta by měla proběhnout během října či listopadu.

Na přesných termínech posledních dvou akcí jsme se nedomlouvali záměrně, neboť domov zatím neznal data akcí jiných projektů, se kterými spolupracuje. S ohledem na naši flexibilitu ani není nutné znát termíny dlouhodobě předem. Všechny tyto akce samozřejmě budou otevřeny i jiným domovům.

Celá schůzka se nesla v přátelském duchu. Za to oběma dámám děkujeme.