Benefiční bazárek školy Michael

3.12.2015, Kopírovat odkaz na tuto stránku


Studenti 4.MF spolu se studenty dalších tříd Střední a vyšší odborní školy reklamní a umělecké tvorby Michael pořádají vánoční benefiční bazárek, jehož výtěžek bude věnován do veřejné sbírky pořádané naším sdružením ve prospěch volnočasových aktivit pro děti z dětských domovů.

Petr - titulek
Letošní bazárek proběhne v pondělí 7. prosince 2015 v reklamním klubu školy Michael, Machkova 1646, Praha 11, nedaleko metra C Opatov. Na starosti ho mají paní učitelky Hana Bártová a Dušanka Veitová. 

Výtěžek bazárku tentokrát poputuje na volnočasové aktivity dětí z dětských domovů v Krnsku, Pyšelích a Novém Strašecí, se kterými spolupracujeme.

Tato akce navazuje na loňský bazárek, který proběhl v pondělí 8. prosince 2014. Do prodeje věnovali studenti i pedagogové školy celou řadu knih, her, hraček, CD či oblečení, které si pak mohli jiní studenti či pedagogové zakoupit. 

Akce byla velice úspěšná. Během pondělního odpoledne skončilo v naší kasičce 6.812 Kč, které pak putovaly na náš transparentní sbírkový účet 2900435084 / 2010. Částka byla vyčleněna na řidičské průkazy pro klienty Dětského domova v Novém Strašecí. První z nich, Monika, část peněz využila před pár dny. Zbytek peněz čeká na dalšího zájemce.